Geboortelijsten

: Vragen en meer informatie

Frequently asked questions

Vraag: Wanneer & hoe de geboortelijst samenstellen?

Een geboortelijst wordt ongeveer 3 maanden voor de bevallingsdatum samengesteld. Om voldoende tijd vrij te maken voor jullie, vragen we om vooraf een afspraak te maken. Hiervoor kan je ons bereiken op het nummer 014/22.12.79 of via info@maya-herentals.be. We nemen alle tijd om u te begeleiden bij uw keuze en geven u graag deskundig advies omtrent alle produkten. De geboorte van uw kindje is immers te belangrijk om daar niet de nodige aandacht aan te besteden. U kan uw lijst uiteraard ook op onze website raadplegen.

Vraag: Welke korting krijgen we op de lijst?

Bij het afsluiten van de lijst worden alle verkochte artikelen samengeteld en op dit bedrag hebt u 10%. Met dit bedrag kan u dadelijk goederen aankopen af een waardebon van laten maken. Deze waardebon is 1 jaar geldig en kan niet worden gebruikt op promoties.

Vraag: is er een Aankoopverplichting?

U bent niet verplicht van alle artikelen te nemen die u op een lijst zet. Wel de artikelen die we voor u moeten bestellen.

Vraag: Kleding

Kleding kan op een geboortelijst. De kleding die langer dan 2 maand door u gereserveerd worden zijn verplicht af te nemen.

Vraag: Reservaties mogelijk voor de geboorte?

Indien u wenst kunnen er reeds geruime tijd voor de geboorte bepaalde zaken op voorhand gereserveerd worden.

Vraag: Telefonische bestellingen?

Uiteraard kan men telefonisch of via de website cadeautjes bestellen en overschrijven. Een factuur wordt indien gewenst ook opgemaakt.

Vraag: Kan uw geboortelijst online?

Met dit concept bieden wij uw geboortelijst on-line en kan u thuis het verloop van uw lijst volgen. Familie en vrienden kunnen door een code en lijstnummer in te geven lezen wat u gekozen hebt. Zo kan men van op afstand of van uit het buitenland rustig uw lijst bekijken en op eender welk tijdstip een cadeautje kopen. [ KLIK HIER ]

Vraag: Kan ook een cadeaubon?

Hoewel we er trachten op te letten dat er verschillende stukken in allerlei prijsniveaus op de lijst staan, kan het gebeuren dat men z'n keuze niet kan vinden. In dit geval stellen we een geschenkbon voor. Deze cadeaubons hebben geen vervaldatum.

Indien u andere vragen heeft, aarzel dan niet om ons te contacteren via info@maya-herentals.be of telefonisch op +32 (0) 14 22 12 79.

VOORBEELD : Klik hier om een voorbeeld van een geboortelijst te bekijken!

Als u het bestand niet kan openen, raden wij u aan de laatste versie van Adobe Reader te installeren. Klik op onderstaande link om dit te installeren.

Copyright 2012 - Maya Herentals | Design door Jova Solutions